Να υπάρχει ισχυρή κατανόηση της ασφάλειας και της συντήρησης των τροφίμων (HACCP)
Ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε απαιτητικές καταστάσεις
Εμπειρία σε διαφορετικά στυλ κουζίνας (π.χ. ιταλική, κινεζική, κ.λπ.) και γνώσεις sushi καθώς και προϋπηρεσία σε fine dining εστιατόριο θα θεωρηθούν επιπλέον προσόντα
Κριτική σκέψη και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων
Ικανότητα να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στην πίεση και να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ένα πολυτελές περιβάλλον