Πώς λειτουργεί – Υποψήφιοι

Το Jobit σας προσφέρει τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο να βρείτε δουλειά.

1. Δημιουργήστε λογαριασμό και προφίλ

Το Jobit παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν σε εσάς τους υποψηφίους. Δημιουργήστε δωρεάν λογαριασμό σήμερα, ενημερώστε το προφίλ σας με τα ενδιαφέροντά σας, τις δεξιότητές σας, τα προσωπικά σας στοιχεία, ανεβάστε το βιογραφικό σας και ετοιμαστείτε για «δικτύωση»!

2. Βρείτε τις θέσεις εργασίας που σας ταιριάζουν

Αναζητήστε τις θέσεις εργασίας σύμφωνα με τον τόπο διαμονή σας και τα κριτήρια που σας ενδιαφέρουν. Δημιουργήστε νέες ειδοποιήσεις για όλες τις νέες θέσεις που προκύπτουν καθημερινά. Γνωρίζουμε ότι η εύρεση εργασίας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και γι’αυτό σας βοηθούμε να μη χάνετε χρόνο, ούτε αγγελίες που θα σας διέφευγαν αλλιώς. Διαχειριστείτε στον Πίνακα Ελέγχου όλες τις αιτήσεις σας, μιλήστε με εργοδότες, δείτε τα προφίλ τους και εξασφαλίστε τη μεγαλύτερη προβολή στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

3. Αναρτήστε το βιογραφικό σας

Αν δεν έχετε το χρόνο να ψάξετε για νέες θέσεις εργασίας ή απλά έχετε ήδη εργασία και θέλετε να σας εντοπίσουν οι εταιρείες, δημιουργήστε ένα υπερπλήρες βιογραφικό σημείωμα με επιπλέον πεδία, όπως image portfolio, video postfolio και έξυπνα γραφικά! Προβληθείτε στο Jobit δωρεάν!

Δημιουργήστε δωρεάν λογαριασμό σήμερα!

Οι δωρεάν υπηρεσίες του Jobit!

Δείτε τι σας παρέχει το Jobit

Πίνακας Ελέγχου με:

- διαχείριση προφίλ
- διαχείριση αιτήσεων
- αποθηκευμένες θέσεις εργασίας
- αποθηκευμένοι εργοδότες
- διαχείριση ειδοποιήσεων
- προφίλ με περιγραφή, φωτογραφία, portfolio με εικόνες και βίντεο, βιογραφικό και cover letter, εμπειρία, διακρίσεις, εκπαίδευση, γλώσσες, επιθυμητό μισθό, τοποθεσία στο χάρτη, προτιμήσεις, στοιχεία επικοινωνίας και κοινωνικά δίκτυα

Άμεσα μηνύματα

Επικοινωνήστε με τους εργοδότες με άμεσα μηνύματα. Ζητήστε διευκρινίσεις και περαιτέρω πληροφορίες για τις αγγελίες.

Δωρεάν Προφίλ

Χτίστε το προφίλ σας δωρεάν στο Jobit. Δημιουργήστε ένα δυνατό πρφίλ ανέξοδα και με όλες τις δεξιότητές σας και τα ιδιαίτερα προσόντα σας.

Portfolio

Προβάλετε τις δεξιότητές σας και την εμπειρία σας με φωτογραφίες δωρεάν!

Video Skills

Στο Jobit, έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε τις δεξιότητές σας και με βίντεο, δωρεάν!

Αγαπημένες Εταιρείες

Αποθηκεύστε τα προφίλ των εταιρειών που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον και μελετήστε τες στο χρόνο σας με την απαραίτητη προσοχή.

Φιλτράρισμα Θέσεων Εργασίας

Αναζητήστε εύκολα τη θέση εργασίας που θέλετε, φιλτράροντας με βάση την κατηγορία, το μισθό, τα προσόντα, τη γλώσσα, τη σχέση απασχόλησης, την περιοχή και την εκπαίδευση.

Προτεινόμενες Θέσεις Εργασίας

Ο έξυπνος αλγόριθμος του Jobit, σας στέλνει καθημερινά προτάσεις θέσεων εργασίας που ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά του προφίλ σας και με τις δεξιότητές σας.

Αγαπημένες Θέσεις Εργασίας

Αποθηκεύστε τις θέσεις εργασίας που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον και μελετήστε τις στο χρόνο σας με την απαραίτητη προσοχή.