lyupant

Διευθυντής ανάπτυξης δικτύου πωλήσεων

8 Γκριν στριτ, Ντόβερ, 19901 Ηνωμένες Πολιτίες
Kent County Kent County Kent County Kent County , Delaware Delaware Delaware Delaware , Соединенные Штаты Америки Соединенные Штаты Америки Соединенные Штаты Америки Соединенные Штаты Америки
$1,000 - $3,000 / μήνα Έληξε πριν 3 μήνες
Η αγγελία έχει λήξει.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Απαιτείται διευθυντής ανάπτυξης δικτύου πωλήσεων.

Απαιτήσεις: ανώτατη εκπαίδευση͘·

εργασιακή εμπειρία ως διευθυντής ανάπτυξης, διευθυντής πωλήσεων·

άπταιστες γνώσεις Η/Υ- υπολογιστής με Internet·

επιθυμία για κέρδη. Συνθήκες εργασίας: εργασία εξ αποστάσεως·

πληρωμή: 1% επί των πωλήσεων του δικτύου.

Αρμοδιότητες:

αναζήτηση αντιπροσώπων πωλήσεων·

έλεγχος της εργασίας των αντιπροσώπων.

Για όλες τις ερωτήσεις επικοινωνήστε με την Luda Panteeva στο [email protected]

Ψάχνουμε για τον διευθυντή που θα δημιουργήσει ολόκληρη την αλυσίδα πωλήσεων για τη χώρα του/της, προσλαμβάνοντας αντιπροσώπους που θα πωλούν μετοχές. Θα πρέπει να προσλάβετε πράκτορες σε πόλεις με πληθυσμό άνω των 100 000 κατοίκων. Η εργασία σας είναι απομακρυσμένη. Εάν συμφωνείτε, θα υπογράψουμε σύμβαση μαζί σας.

Στη συνέχεια, ο πράκτορας θα πρέπει να πωλεί μετοχές της εταιρείας μας σε πλούσιους πελάτες, οι οποίοι μπορούν να επενδύσουν τα χρήματά τους για να έχουν περισσότερα κέρδη.

Γιατί κάποιος να αγοράσει τις μετοχές μας;

Η αγορά μετοχών αυτής της εταιρείας μπορεί να αυξήσει τα επενδυμένα κεφάλαια του επενδυτή πολλές φορές, καθώς τώρα οι μετοχές μπορούν να αγοραστούν με μεγάλες εκπτώσεις. Και αργότερα οι μετοχές της εταιρείας θα κοστίζουν ίσως 50-100 φορές περισσότερο.

Πώς να το κάνετε αυτό;

Η αγορά των μετοχών πραγματοποιείται με τον ακόλουθο τρόπο. Σύναψη της σύμβασης σε ηλεκτρονική μορφή. Ο αγοραστής πληρώνει σύμφωνα με τα στοιχεία που ορίζονται στη σύμβαση και λαμβάνει επιβεβαίωση από την εταιρεία ότι έχει γίνει ιδιοκτήτης των μετοχών. Εντός 30 ημερών, οι μετοχές καταχωρούνται στο αποθετήριο και ο αγοραστής λαμβάνει από το γραφείο του στο αποθετήριο ένα login και έναν κωδικό πρόσβασης.

Και ο προβλεπόμενος όγκος πωλήσεων είναι 3 000 000 USD το μήνα.

Έτσι, μπορείτε να κερδίσετε έως και 30 000 USD το μήνα.

Kent County Kent County Kent County Kent County , Delaware Delaware Delaware Delaware , Соединенные Штаты Америки Соединенные Штаты Америки Соединенные Штаты Америки Соединенные Штаты Америки

Περιοχή

Η αγγελία έχει λήξει.