Ζητείται Συνεργάτης Επιχειρήσεων

Κέρκυρα, Corfu, Greece
Corfu Corfu Corfu Corfu , Greece Greece Greece Greece
€ 20 - € 50 / μήνα Έληξε πριν 4 μήνες
Η αγγελία έχει λήξει.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ζητείται Επιχειρηματικός Συνεργάτης

Εισαγωγή:

Το πρωτοποριακό μας έργο με έδρα του την Κέρκυρα* είναι έτοιμο να ξεκινήσει και ψάχνουμε για έναν αφοσιωμένο επιχειρηματικό συνεργάτη για να ξεκινήσουμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι στο τομέα των προσωπικών γνωριμιών. Οι δυνατότητες για σημαντικά κέρδη είναι μεγάλες για το άτομο που θα πιστέψει στην καινοτομία μας και είναι έτοιμο να αφιερώσει το χρόνο του και τις ικανότητές του για να την καταστήσει πραγματικότητα.

Δεν χρειάζεστε κεφάλαιο για να γίνετε συνεργάτης μας αλλά να έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες, αξίες αλλά και χρόνο και όρεξη για δουλειά. Aν ξέρετε να πλοηγείστε στον ψηφιακό χώρο και αγαπάτε το να είστε σε επαφή διαδικτυακά με άλλα άτομα, ψάχνουμε ένα άτομο συνεργάτη να ενταχθεί στην ομάδα μας. Τα βασικά IT skills, όπως η χρήση κοινών λογισμικών και η διαχείριση δεδομένων, είναι ό,τι χρειάζεστε. Ωστόσο, προσφέρουμε εκπαίδευση και υποστήριξη στον τομέα που μας ενδιαφέρει.

*Σε περίπτωση που δεν είστε από την Κέρκυρα αισιοδοξούμε να είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε δωρεάν διαμονή τουλάχιστον για τους πρώτους 3 μήνες έναρξης των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων.

Σχετικά με εμάς:

Στόχος μας είναι να καθιερωθούμε ως ένας κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών στον τομέα των προσωπικών γνωριμιών. Ο δημιουργός της ιδέας έχοντας ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό έχει διαμορφώσει μια επιχείρηση με τεράστιες δυνατότητες και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει μεγάλα κέρδη.

Τι αναζητούμε: Αναζητούμε ένα άτομο που να συμμερίζεται και να υποστηρίζει τις αξίες της ομαδικότητας, της συνεργασίας, της αλληλοβοήθειας, της κατανόησης, της καλής επικοινωνίας και του αμοιβαίου σεβασμού.

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας:

Καινοτόμα Προσέγγιση και Ηγετική Θέση στην Αγορά: Θα γίνετε μέλος μιας καινοτόμου εταιρείας στον κλάδο της και θα συμμετέχετε στο ταξίδι μας. Επίσης θα δουλεύετε για μια εταιρεία όπου η συνεργασία και οι συνεισφορές όλων γιορτάζονται.
Τι κερδίζετε: Θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από ένα σημαντικό ποσοστό συμμετοχής, ευθυγραμμίζοντας την επιτυχία σας με τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της εταιρείας και θα έχετε στρατηγική επιρροή παίζοντας καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις, διαμορφώνοντας την κατεύθυνση των υπηρεσιών μας. Επίσης θα απολαύσετε τα οφέλη των συλλογικών μας προσπαθειών λαμβάνοντας 30-35% επί των συνολικών κερδών (Ο μισθός που έχουμε καταχωρήσει εδώ €20.000-€50.000 είναι ενδεικτικός και δεν έχει καμία δεσμευτική νομική ισχύ. Μπορεί τα κέρδη να είναι μεγαλύτερα ή και μικρότερα. Οι πρώτοι τρεις μήνες θα περιλαμβάνουν την έναρξη/εκτόξευση της επιχείρησης και επομένως ένας επιχειρηματικός σύντροφος θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να εργαστεί σκληρά και να είναι κατανοητικός και ευέλικτος όσον αφορά τα κέρδη. Οι δυνατότητες πάντως για κέρδη προβλέπονται μεγάλες και αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσετε μαζί μας. Αν μετά από 3 μήνες δεν έχει επιτευχθεί η δυνατότητα σημαντικών κερδών, η συνεργασία θα μπορεί να λυθεί αλλά θα έχετε αποκομίσει μια πολύ καλή εμπειρία, να τρέχετε τη δική σας επιχείρηση).
Δυνατότητα για υψηλά κέρδη: Απολαύστε τα οφέλη των συλλογικών μας προσπαθειών λαμβάνοντας 30-35% επί των συνολικών κερδών.

Συνεργατικό Περιβάλλον:

Υποστηρικτική Κουλτούρα: Προωθούμε μια υποστηρικτική κουλτούρα όπου κάθε μέλος έχει την ευκαιρία να αναπτύξει τις ικανότητές του και να συμβάλει στην επιτυχία της εταιρείας.
Συνεργασία και Αμοιβαίος Σεβασμός: Προωθούμε τη συνεργασία και τον αμοιβαίο σεβασμό, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου οι ιδέες συναντούν την υποστήριξη.

Πώς να Υποβάλετε Αίτηση:

Εάν διαθέτετε όραμα και είστε έτοιμοι να συμβάλετε στην επιτυχία μιας καινούργιας επαναστατικής εταιρείας, στείλτε μας ένα e-mail για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στη διεύθυνση: [email protected] και θα σας στείλουμε οδηγίες σχετικά με το πώς να υποβάλλετε την αίτησή σας.

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων: 31/12/2023

Corfu Corfu Corfu Corfu , Greece Greece Greece Greece

Περιοχή

Η αγγελία έχει λήξει.